Sain Susannalta  pureskeltavaksi kirjaimen O.

Eli kommentoi tähän loppuun ja minä annan sinulle kirjaimen. Sitten kirjoitat blogiisi 10 sanaa jotka alkavat kyseisellä kirjaimella, lisää myös selostus mitä kyseinen sana sinulle merkkaa ja miksi.

Onni
Pojat ja mies. Haaveet ja suunnitelmat. Koti. Aina en ole onnellinen, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä. Onneksi.

Odotus
Aina on jotain odotettavaa ja aina sitä odottaa yhtä innolla. Lapsena odotin kesälomaa, joulua, luvattua pyöräretkeä - tällä hetkellä konkreettisin odotuksen kohde on alakerran remontin valmistuminen. Ei odotuksen tunne ja jännitys mihinkään ole muuttunut: Ihan samanlainen kutina vatsanpohjassa on kuin kaksikymmentä vuotta sitten kun tiedossa on jotain kivaa. Odotukseen liittyy myös tarkkojen suunnitelmien laatimista, odotuksen ruokkimista huippuunsa. Eikä pidä väheksyä sitäkään, että olen Odottanut poikiani yhteensä 18 kuukautta.

Olkapää
on heikko kohtani. Se on leikkattu kaksi kertaa ja edelleen se jaksaa vihoitella.

Ohdake
ja muut kasvit, luonto kaiken kaikkiaan. Olen aina ollut kiinnostunut siitä kuinka voi elää mahdollisimman tasapainoisessa suhteessa luontoon. Kasvilääkintä ja kasvien käyttö muutenkin ovat lähellä sydäntä. On upeaa huomata kuinka paljon luonto meille antaa - ja siinä samalla kasvaa myös kunnioitus sitä kohtaan.

Ompelukone
Sitä ilman ei vain voi elää. ;)

Omituinen
Kaiki omituinen on mielikuvitusta ruokkivaa. Ideoita antavaa. Tavallisen kiva on...no, ihan kivaa, mutta ei siitä mitään uutta synny.

Opinnot
Ovat kesken ja tulevat sitä olemaan vielä monta vuotta.

Opus
Kirjoja rakastan. En pelkästään lukemista, vaan kirjahyllyjen tutkiskelua, katselua, kirjojen tuoksua ja tuntoa. Kirjat ovat aina olleet minulle tärkeitä, keino kokea paljon enemmän kuin omassa elämässäni muuten kokisin.

Opetella
Elämässä tylsistyy jos ei opettele uutta. On ihanaa osata tehdä omin käsin, etenkin asioita joita ei olisi ikinä uskonut tekevänsä. Imen tietoja ja taitoa kuin sieni - niitä turhiakin.

Oliivi
Värinä ihan jees, ruokana enmmänkin kuin jees. Tein tänään kasvispiirakkaa, johon Oiva ripotteli fetat ja mustat oliivit. Ai nam. Ai ai ai nam!

Sainpas kymmenen kokoon. Olikin hankalampi homma kuin ajattelin, etenkin väsyneenä.