Olen palanut halusta kirjoittaa tänne. Jotenkin vain tuntuu, että ilman kuvia ei ole kiva kirjoittaa - ja kuvia en ole ehtinyt ottaa koko kesänä muusta kuin jälkikasvustani action-tilanteissa. Aika ei vain ole riittänyt käsityökuvien napsimiseen. Koitan ryhdistäytyä, olen kaivannut bloggaamista kovin paljon. Paljon olen tehnyt, muutama huono kuva muutamasta tekeleestä. Luonnosahan nuo ovat mahtavampia kuin mahtavia. ;)

Oivalle tein pellavaisen paidan joskus viime toukokuussa, taskun yksityiskohdat ovat pojan itsensä valitsemia ja kauluksen ja hihojen huolittelu vuosikertakangasta mummini vanhasta mekosta.

IMG_4575

Pääkallohelmi on huutonetistä, ihan loistavia kutistettuja päitä. Ihan miun maun mukkaan - ja poikanikin, ilmeisesti.

IMG_4577'

Nooa sai lippiksen joskus alkukesästä. Siitä tuli kovin rakas - edelleen vängätään, miksi nyt pitää laittaa lämpimämpi hattu päähän.

IMG_4585

Pellavaiset haalarit valmistuivat myöskin Nooalle, samalla idealla kuin olen tehnyt mekkoja. Prototyyppi pojalleni, muutamia olen ommellut myyntiin.

<IMG_5068>

IMG_5071

Ai niin juu, ehkäpä paras uutinen tänä vuonna, tai elämässäni: Pääsin Taikkiin opiskelemaan tekstiilitaidetta! Woohoo! Tästä tulee minulle ammatti!