Elämä heittelee nyt. Ei mitään maata mullistavan kamalaa, mutta käsityöt eivät välttämättä ole nyt ihan ykkösasiana listalla. Muutto on kai edessä, ja viime viikon pojat makasivat oksennustaudissa kotona.

Jotain on silti tullut tehtyä.

Lupasin pojille barba-reput. Oiva halusi Barbapapan, Nooa sai Barpapinkon. Kaavat vedin hatusta, vuorikankaaksi käytin jotain kaapista löytymeitä vanhoja tilkkuja, kankaiden väliin laitoin levyvanua pitämään barbat kuosissa.

barbat_edest

barbat_takkaa

Kirjastossa osui silmiin Karin Neuschützin kirja Pehmeät nuket, jonka nappasin mukaan. Ihan hauska opus. Nooan unikaveriksi syntyi kirjasta löytyneellä ohjeella tällainen steinernukke:

pussinukke

pussinukke2

Mummini synttäreille tein kortiksi ajatuksen lentoa. Ei mitään etukäteisideaa, ja tällainen syntyi. Maalasin puuvillalle kangasväreillä tytön, ompelin nurmikon ja kukat sekä tekstin. Kankaan pingotin aaltopahvin päälle, levyvanua väliin antamaan vähän pehmeyttä ja tupsut nurkkiin. Jotain tyynyn, kortin ja taulun väliltä... Ihan hauska oli tehdä.

Huomioikaa ennen kaikkea hyvä yhdistelmä pitkänukkainen matto ja langanpätkät ympäri kämppää. Niitä on tosi kiva nyppiä matosta irti...

onnea